Gespecialiseerd in badkamerinstallatie
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

AquaTech Leo van Asten is opgericht in 2007.

Ik ben opgegroeid en opgeleid in het loodgietersbedrijf wat door mijn opa werd opgericht en later door mijn vader werd voortgezet.
Sinds 1984 ben ik gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamers en beschik ik over de benodigde GaWaLo vakdiploma’s, vakmanschap, kennis en ervaring.

AquaTech Leo van Asten is een éénmansbedrijf dus worden werkzaamheden van A tot Z door mij uitgevoerd, gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamers, dus maar één man over de vloer die u ook nog adviseert bij het ontwerp en die u begeleid bij de keuze van het sanitair in samenwerking met één van de beste sanitairshowrooms in de regio.

Ik heb diversen badkamers in Noordwijk mogen ontwerpen en installeren. De wensen van mijn klanten staan altijd voorop en doe net altijd dat stapje meer. Op de pagina Badkamers in Noordwijk staan meerdere foto’s waar u het prachtige resultaat van de badkamers kunt bekijken.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.